Installation av laddbox

Installera en laddbox till er parkering

Det blir fler elbilar på våra vägar och dessa behöver någonstans att ladda. Vill ni som BRF, företag eller arbetsgivare kunna erbjuda laddning till era gästers hybrid- och elbilar? Gör det enkelt, vi på Compleo hjälper er med hela resan från planering till installation.

Stärk även ert varumärke genom att köra elbil. Det visar att ni tänker på framtiden, värnar om en bättre miljö och har ett högt hållbarhetstänk. Våga ligga i framkant, vi hjälper er.

Få offert

Så gör vi!

På Compleo erbjuder vi framtidens laddlösning, som är en kombination av snabbladdning (DC laddare) och långsamladdning (AC laddare). Vi erbjuder prioritering och effektstyrning av ladduttag tillsammans med olika tariffer, allt för att passa era behov och förutsättningar. Det gör Compleo till ett viktigt och naturligt val av er laddbox.

“Vi tillverkar våra egna laddboxar, från idé till färdig produkt.
Det innebär att vi kan se till att våra produkter håller hög kvalité under många år framöver, till alla våra kunder.”

Vill ni designa er egen laddbox?

Få möjligheten att designa en er laddbox precis så den passar er. Våra laddboxar är en utmärkt plats för ert budskap eller logga att synas på. Nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss

Få offert på installation av laddbox

“Vi är med er hela vägen, från planering och installation till framtida service och underhåll. Allt för att hitta den rätta lösningen för er.”

Hur mycket kostar en installation av laddbox? Begär en offert och få reda på ert pris av den laddlösning som ni önskar till ert företag.

Begär en offert
arrow arrow

Vi hjälper er att komma igång!

Vill ni se över er parkering och installera laddboxar för att kunna erbjuda kunder, boende eller anställda elbilsladdning? Hör av er, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med er installation av laddbox. Hos oss ingår det alltid ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss