Om oss

Ledande inom eMobilitet i Europa

Compleo är en av dem ledande inom eMobilitet i Europa, med sin grund i Tyskland. Företaget växer hela tiden och finns nu i flera europeiska länder med nästan 600 personer anställda. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. År 2020 blev Compleo noterat på Frankfurt börsen. 

Våra unika laddningsstationer utvecklar vi själva, både hårdvara och mjukvara -från kabinettet till färdiga laddstationer, i våra egna fabriker runt om i Tyskland. Vi kan därför säkerställa att dem alltid levereras med den högsta kvalitén för att möta framtidens krav, men det ger också en trygghet till våra kunder att vi har en helhetslösning utan mellanhänder.

Mio.

Laddade kWh

Aktiva laddningsstationer

Mio.

Körda kilometer

Co2 sparade utsläpp

Stärkt position

Vår erfarenheter stäcker sig så långt bak som till 1940-talet och har vid ett flertal tillfällen vunnit priser för våra lösningar i både innovation och design hela vägen fram tills idag.

Under 2021 stärkte Compleo sin position genom förvärvet av Wallbe och Innogy. Det har gett företaget en större kunskapsbank och erfarenheter som kommer göra oss till ett starkt team som är redo för framtiden.

Vi är mycket stolta över att fått levererat lösningar till flera stora och välkända företag, så som; Eon, Clever och Volkswagen Group

Compleo CS – en framgångssaga

2009

EBG börjar med design och utveckling av AC-laddningspunkter för elektromobilitet.

2012

Compleo blir ett oberoende företag inom EBG-gruppen.

2013

EBG compleo utökar sitt produktsortiment med den första DC-laddstationen.

2017

EBG börjar med design och utveckling av AC-laddningspunkter för elektromobilitet.

2020

Compleo noterat på Frankfurt börsen.

Scrolla för att se mer