Kontakta vår support

Vanliga frågor

Uttagen är inte konstruerade för att ladda elbilar eller laddhybrider. Detta riskerar överhettning och brand vid längre användning.
En 1-fas laddhybrid laddar maximalt 7,4 kW dvs 4 mil per timme och en 3-fas elbil laddar max 22kW ungefär 11 mil per timme. Det är dock fortfarande väldigt få bilar som kan ladda max 22kW.
Mycket beror på ditt fordon och dess kapacitet men också om det är kallt ute eller om du kör fort. Ett genomsnitt är att man kan köra ca 40 mil på en laddning med elbilarna idag, men i takt med att utvecklingen går framåt och batterierna blir större så ökar också körsträckan.
Motionera jordfelsbrytaren inne i laddaren är något man ska göra som ägare av en laddstation 1 gång om året enligt lag. För att göra detta öppnar du laddaren, och drar jordfelsbrytaren ner och sen upp, alternativt i sidled fram och tillbaka.
Ja! På så sätt kan flera olika användare dela på samma laddare.
Det går. Begränsning sitter i laddkontrollen, vilket innebär att det fungerar i alla våra laddare. (Laddkontroll = Compleo’s kretskortsmodul som styr laddaren)
Kontakta BRF eller företaget där laddstationen finns placerad, så hjälper dem dig att få tillgång till laddstationen.
Kontakta BRF eller företaget där laddstationen finns placerad, så hjälper dem dig med ett nytt kort.
Om du har ett användarkonto i Compleo HUB kan du logga in här . Har du inget konto, så kontakta BRF eller företaget där laddstationen finns, så ger dem dig tillgång och inloggningsuppgifter.

Klicka på knappen nedan för att få statusen på våra back-end system just nu.

Fick du inte svar på dina frågor? Beskriv ditt ärende nedan. Ange även kontaktperson och telefonnummer för att vi ska kunna hjälpa dig bättre.

*” anger obligatoriska fält