Den bästa laddboxen för elbilar

Investering av elbil är ett bra val, både för miljön och vår ekonomi. Med fler elbilar på vägarna är det en klok idé att installera laddstolpar såväl på företagets parkering som hemma i din bostadsrättsförening. Vi erbjuder den bästa laddboxen som gör att ni kan ladda både snabbare, säkrare och billigare. Det är både sett till kvalitet, prestanda och pris som vi har utvecklat den bästa laddboxen för el- och hybridbilar.

Få offert

Här finns de bästa laddstationerna

Vi erbjuder framtidens bästa laddboxar. De är en kombination av snabbladdning (DC laddare) och långsamladdning (AC laddare). Vi erbjuder prioritering och effektstyrning av ladduttag tillsammans med olika tariffer, allt för att passa era behov och förutsättningar. Det gör Compleo till ett viktigt, naturligt och det bästa valet av laddbox.

“Vi tillverkar våra egna produkter, såväl mjukvara som hårdvara.
På så sätt kan vi se till att våra lösningar levereras med hög kvalité för många år framöver, till alla våra kunder.”

Få offert på den bästa laddboxen

Hur mycket kostar de bästa laddstationerna? Begär en offert och få reda på ert pris av den laddlösning som ni önskar, antingen till er företags- eller bostadsparkering.

Begär offert

Vi hjälper er att komma igång!

Vill ni se över er parkering och installera de bästa laddstationerna för att kunna erbjuda kunder, boende eller anställda elbilsladdning? Hör av er, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med installation av laddbox. Hos oss ingår det alltid ett kostnadsfritt platsbesök.

Kontakta oss